Ik wil me afmelden voor de nieuwsbrief

Bij het plaatsen van je bestelling kan je aangeven of je onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Standaard staat deze optie uitgevinkt. Onze nieuwsbrief bevat informatie over het laatste nieuws, lokale acties en kortingen. Je kan je altijd afmelden door onderaan de nieuwsbrief op 'Afmelden' te klikken. Als je een BestelThuis account hebt kan je ook via de account instellingen de nieuwsbrief uitschakelen.

Onze website gebruikt analytische cookies om de werking van de website te verbeteren en reclame/tracking cookies om aan de gebruiker gerichte reclame te kunnen aanbieden.
Wanneer u gebruik blijft maken van deze website geeft u hiermee toestemming voor het gebruik van deze cookies.

Klik hier voor meer informatie